Vanliga frågor


Under åren vi har hållit på med matched betting har vi fått en hel del frågor. Här har vi listat de vanligaste frågorna vi har fått. Har du en fråga så rekommenderar vi att du först tittar här. Skulle du inte hitta något svar så skicka ett mejl till oss på info@matchedbetting.nu vi återkommer vanligtvis inom 24 timmar.

Ja matched betting är ett 100% lagligt sätt att tjäna pengar online. Det är kort sagt en metod som gör att man kan omvandla bonuspengar och gratisspel till riktiga pengar.

Generellt så tycker in spelbolagen om matched betting. Dock finns det inte så mycket de kan göra. För att spelbolagen ska kunna konkurrera med varandra så behöver de erbjuda bra bonusar. Av det totala antalet som spelar är de extremt få som håller på med matched betting. Även om de inte är förtjusta i det så är de ändå ok med det. Det finns inga regler som gör att matched betting inte skulle vara ok.

Du kan börja med så lite som 300 kronor. Börja med de enklare och mindre bonusarna och bygg upp din kassa. Därefter kan du fortsätta med de större bonusarna. Dock rekommenderar vi att du börjar med minst 2000 kronor för att det ska gå lite smidigare. Vi har skrivit hur mycket du behöver för varje enskild bonus så håll alltid koll på det!

Det beror på hur snabbt du lär dig det. Den första bonusen där vi går igenom allt extra tydligt tar mellan 30 minuter och 1 timme. När du väl lärt dig kommer det gå betydligt snabbare. Enklare bonusar brukar ta ca. 10 minuter. Svårare bonusar kan ta upp till 1 timme (totalt) men svårare bonusar betalar också ut betydligt bättre. Vill du att bonusarna ska gå så snabbt som möjligt? Läs då vårt omdöme för OddsMonkey.

Nej du behöver inte vara bra på matte. Självklart kan det underlätta. Dock finns det verktyg du kan använda som gör allt jobb åt dig. Kalkylatorn räknar ut exakt hur mycket du behöver boka för baserat på oddsen. Sen har du OddsMonkey som kan hjälpa dig hitta matcher med hög closeness.

Nej det behöver du inte. Det kan hjälpa dig hitta potentiella matcher snabbare möjligtvis, men det är absolut inget nödvändigt för matched betting.

Rent matematiskt så är matched betting riskfritt. Du täcker alla potentiella resultat och är garanterad en vinst. Dock finns det en del risker kopplat till matched betting. Du kan göra misstag när du placerar spel eller räknar ut hur mycket du ska placera. Det är därför extra viktigt att vara noggrann och följa våra guider.

Kom ihåg att aldrig använda en VPN när du signar upp hos spelbolag. Att använda en VPN bryter mot spelbolagens regler och villkor. Det kan leda till att ditt konto stängs och i värsta fall att du förlorar pengar. Du får alltid enbart ta emot 1 bonus per Hushåll/IP-adress.